Némi mókázás közepette megszületett ez a sütőben készíthető kürtőskalács recept, aminek a tésztájába került egy kevés citrom és narancshéj is. Extra foszlós és ropogós. Sütés után fahéjas pekándióba forgattam őket.
Kürtőskalács recept –
Kelt tészta:
-500 g liszt (fele fele sima és rétes)
-3 dl tej (nálam növényi)
-1 tasak porélesztő
-2 tojás
-3 ek cukor
-1 bio citrom és narancshéja reszelve
-50 g vaj
Forgatáshoz:
-25 g vaj
-100-200 g cukor a forgatáshoz (nem vesz fel ennyit, de kell hogy szépen bevonja)
-2 tasak vaníliás cukor
-2 marok pekándió
-1 kk fahéj
—
Technika a videóimban:
Kamera: Panasonic Lumix G7 + iPhone xs
Objektívek: 12-60mm és egy 25mm
Mikrofon: Rode VideoMic Me átalakítóval és egy BOYA BY-M1
Állvány: Manfrotto Pixi mini állvány és egy Hama Star 5 állvány
Zene: http://www.epidemicsound.com/
BLOG: https://tunderkert.blog/
INSTAGRAM: https://instagram.com/ritusracz
FACEBOOK: https://goo.gl/w8datb
Tündér Kert Csoport – https://bit.ly/2ktFDPU