FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Ne tévesszen meg a neve senkit, nem 15 órán át kell vele foglalkozni, hanem max 15-20 percet! Kívül extra ropogós, belül szaftos és puha, szinte már krémes. Ez a rétegezett sült burgonya most a legújabb őrület, mi totálisan rákattantunk. Ilyet még tuti nem ettetek, eszméletlen finom és minden várakozást megér. Azért 15 órás, mert 3 órát konfitáljuk, majd legalább 12 két órát hagyjuk hűtőben, majd bő olajban fejezi be pályafutását, amiben aranybarnára sütjük.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/15-oras-burgonya
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
No matter where or when they take place, Canadian films tell tales through the many…
In this video you can know about debate on online education vs offline education,debate in…
Unlock the potential of online education and earn money with digital marketing and affiliate marketing!…
LANCE VILLANUEVA | Junior High Valedictorian | Flexible and Personalized Online Education for All! |…