Véget ért a disznóvágás, sonkák, oldalasok, szalonnák, kolbászok, májasok, disznósajtok további sorsukra várnak. A mai, mélyhűtővel ellátott világban nem okoz gondot a húsok eltarthatósága. De vajon amikor még nem volt hűtőszekrény, hogyan tartósították a disznóvágás termékeit. Az egyik legegyszerűbb mód, hogy a húst megsütik, majd olvasztott zsírral leöntik, így a levegőtől elzárva hónapokig eláll. Ilyen módon lehet a kolbászt is „konzerválni”. Sajnos ezzel a módszerrel már nemigen lehet találkozni, de állíthatom, hogy rendkívül finom, ám fogyókúrázni nem lehet vele.
Barta László gasztronómiai előadásainak irodalmi forrásjegyzéke:
Draveczky Balázs: Történetek terített asztalokról és környékükről
Draveczky Balázs: Újabb történetek terített asztalokról és környékükről
Váncsa István szakácskönyve
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Kövi Pál: Erdélyi lakoma
Csemer Géza: Cigányok főztje
Láng György: Klasszikus magyar konyha
http://www.algyoihalaszcsarda.hu/gasztronomia.html
http://www.torzsasztal.com/gasztrofolklor/gasztronomiai-lexikon.html
Kamagra, Kamgra Zselé http://kamagra-asz.com
Média támogatóink:
Arizona MPS Kft.
Film és TV Világítástechnika bérlés
A fényből sosem elég!
ARRI, CINELIGHT halogén és LED lámpák, spotok, statívok
http://www.arizonamps.hu/hu/berbeadas-berles/vilagitastechnika-berbeadas.html
Forte Communications Kft.
HR, employer branding (munkáltatói márkaépítés)
http://www.fortecom.hu/szolgaltatasok/munkaltatoi-markaepites.html
Thomas and Friends the Tank Engine Characters in Real Life Thomas & Friends (originally known…
Bricksburg hősei epikus akciódús kalandban térnek vissza, hogy megmentség hőn szeretett városukat! Öt év telt…
0:00 Budapest Hungary #tacotuesday 1:06 ABC groceries 2:06 ARRIBA TAQUERIA Arriba Taqueria is Fresh Mexican…
Hírekért, érdekességekért látogassátok meg weboldalunkat: https://mentrum.hu/ és lájkoljatok facebook-on: http://facebook.com/mentrum.hu
Next I’m making an instrumental of the ad
see the link on my profile or IG to get cheap car insurance in UK…