Hogyan készítsünk kínait speciális alapanyagok nélkül? Hogyan tehetjük ellenállhatatlanná a zöldségeket? Mit esznek és hogyan főznek a kínaiak a hétköznapokban.
Észrevettem, hogy sokkal több zöldséget fogyasztok Kínában, azért, mert itthon a főzeléken és a levesen kívül talán más elkészítési módját nem is ismerjük. Ahogy a videóra készültem, rájöttem, hogy itthon sem nagy ördöngösség elkészíteni ezeket az ételeket.
Egy kis gyorstalpalóban és a sült szárzeller receptjén keresztül bemutatom nektek a wokban sütés alapjait magyar módra, amivel mi is otthon, bármikor feldobhatjuk az étkezőasztalt. Ez ismét egy olyan recept, aminek a hozzávalóit Magyarországon is könnyedén be tudjuk szerezni.
Elérhetőség:
facebook: https://www.facebook.com/RitaKinaban/
Insta: https://www.instagram.com/ritavizer/
1:02 A kínai sütés titkai
3:08 Sült zellerszár magvakkal recept
A zöldségek wokban elkészítésének lényege: Nagy láng használata, a serpenyő előhevítése.
Vékonyra vágott zöldségek (hogy ne legyen nyers),
adott esetben előforrázás.
#recept #kínaikonyha #ritakínában #Kína
Steps to get started with online banking. Learn about choosing the right bank to mastering…
Ha tetszett a rajzfilm, kérlek lájkold, és iratkozz fel a csatornára. :)
Simone & George are reacting to I, Robot for the first time! Canadians React! For…
Have you ever felt lonely while studying online? You're not alone! In this video, we…
Discover the long history of Budapest, from its beginnings as a Neolithic settlement to the…