Videómba a diós alaptészta elkészítését mutatom be aranygaluskához házi körülmények között. A recept egy igazán puha, ízletes, pille könnyű tésztát biztosít, melyhez pl. a főzött vaníliasodó rendkívül jól párosul.
A recept részletes bemutatása itt elérhető:
https://www.youtube.com/watch?v=Zm9mty6AWQE
/>
Facebook:
https://www.facebook.com/gaborahazipekhivatalos
Weboldal:
https://gaborahazipek.hu/
Kiváló minőségű sütő és egyéb konyhai eszközök barátságos áron, sok esetben kedvező akciókkal a Konyha Királyságnál! Az alábbi linkre kattintva keressétek fel a webshop-ot:
https://www.konyhakiralysag.hu/
Tészta receptje:
BL55 Finomliszt: 350g
Friss élesztő: 17g, vagy szárított élesztő: 5g
Só: 3g
Cukor: 32g
Vaníliás cukor: 1 tasak (8g)
Vaj/Margarin: 40g
Tojás: 1db
Citromlé: kis facsarás
Tej: 170ml
Dió keverék recept:
Darált dió: 100g
Cukor: 35g
Reszelt citrom héja: ízlés szerint
Szükséges még egy kevés olvasztott vaj a locsoláshoz.
A recept további leírása, az elkészítés pontos menetével az alábbi link alatt található videó leírásában szerepel:
https://www.youtube.com/watch?v=Zm9mty6AWQE
/>
A videóban felhasznált zene forrása: Song: Musical Bakery – In Da Hood (No Copyright Music) Music provided by Tunetank. Free Download: https://bit.ly/3eMHsy4
Video Link: https://youtu.be/93tW9diWPYM