Árpi keni-vágja | Szabolcsi töltött káposzta ízesen recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Ha imádjátok a töltött káposztát, de paradicsomosan még nem próbáltátok ki, akkor készítsétek el Árpi verzióját a szabolcsi töltött kápira! Nála ugyanis a káposztába betöltött hús szaftos és ízes, a rizs mellett a töltelékbe ugyanis nemcsak hagymát, hanem kápiát is szokott fonnyasztani. A végeredmény egy izgalmasan ízletes, nagyon laktató és nagyon karácsonyi hangulatú egytálétel, amivel garantáltan jól lakik az egész família!

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/szabolcsi-toltott-kaposzta-paradicsomos

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?