FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A paradicsomos tojás egy nagyon elterjedt kínai étel, de mindenki másképp készíti. A leggyakrabban paradicsomos tojásrántottának tűnik, de a mi változatunk inkább mártásként vagy szószként funkcionál különböző köretekkel, leginkább rizzsel.
Ez egy csodálatos lélekmelengető recept az uncsi, fakó téli paradicsom felhasználására. Mi most koktélparadicsommal készítjük, de akár konzervből is lehetne, lényeg, hogy darabos legyen. Fontos még bele a friss gyömbér, a fokhagyma, a chili, a szezámolaj és az osztrigaszósz, ezek adják az étel alapját. A szósz így lesz élénk, enyhén fűszeres, édes és sós egyszerre, a textúrája pedig krémes és testes. Készítsétek el ti is, imádni fogjátok!
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/paradicsomos-tojas-vagyis-azsiai-ihletesu-lecso
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty