A birsalmasajt éppúgy készül mint a birsalma lekvár. Jó sűrűre kell főzni, majd celofánnal bélelt őzgerincformába, vagy bármilyen más formába önteni. Amikor kissé megdermedt a formát kiborítjuk és a sajtot tovább szárítjuk. Ez a folyamat hetekig is eltarthat, amíg megfelelő keménységűre szárad a birsalmasajt.
Birsalma lekvár és birsalmasajt recept:
http://testunkegeszsegunk.blog.hu/2015/09/25/dietas_birsalmalekvar_vagy_birsalmasajt_recept
Ha baj van a Kaland öbölben, a Mancs őrjárat ott van, hogy minden helyzetben segítsen!…
Step inside the little-known world of insurance subrogation, where insurance companies recover their losses—even when…
Vinay Prasad, MD MPH; Physician & Professor Hematologist/ Oncologist Professor of Epidemiology, Biostatistics and Medicine…
Get my premium merch here: https://www.shopbountyhunterd.com This woman thought she could outsmart the system with…
What if your insurance could pay you back? With a captive insurance company, unused premiums…