Recept

Birsalmasajt egyszerűen recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

A birs egy kifejezetten kemény húsú, fanyarkás, illatos gyümölcs, amiből nem csak pálinkát érdemes főzni. Aki odáig van a lekvárokért, annak érdemes kipróbálnia a birsalmasajt készítését is, ami szinte ugyanaz, csak jóval sűrűbb. A megfelelő állag eléréséhez egyrészt nem szabad megpucolni, mivel a héjában és az alatt közvetlenül található a legtöbb sűrítőanyag, a pektin. Másrészt a cukormennyiség is elengedhetetlen hozzá. Ez a két fő alkotóelem, és a türelem fogja szilárddá varázsolni. Rendkívül tartós, hiszen ha rendesen ki van szárítva, hónapokig is eláll hűvös helyen tárolva.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/birsalmasajt-egyszeruen

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

teljes filmek magyarul

Share
Published by
teljes filmek magyarul

Recent Posts

Kisme hai Kitana dam | hollywood movie || #shorts #youtubeshorts #hollywood

Kisme hai Kitana dam | hollywood movie || #shorts #youtubeshorts #hollywood

2 óra ago

Maximizing Miles: How to Pick the BEST Airline Credit Card

Here's what you should consider before applying for an airline cobranded credit card

4 óra ago

Online Education Increasing in Utah Classrooms

(KUTV) Utah classrooms saw a big push this year to increase online learning €“ and…

4 óra ago

Character Formation in Online Education – Chapter 4: Taking Online Classroom Technology

Buy Character Formation in Online Education direct from Zondervan: http://bit.ly/1BKxkvs Character Formation in Online Education…

4 óra ago