Borskéregben sült szűzpecsenye, parmezános burgonyapürével és vajas zöldborsóval recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Fűszeres, szaftos, puha és omlós fogás szűzpecsenyéből alig egy óra alatt. Ha eddig azt hittétek, hogy macerás a szűzzel báni, most megváltozik a véleményetek. Borskéregben sült pikáns szűzpecsenye, krémes-parmezános burgonyapüré és vajas zöldborsó. Úgy hangzik, mint egy mesterszakács fogása, viszont ha ti is elkészítitek garantáltan igazi konyhafőnöknek fogjátok magatokat érezni.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/borskeregben-sult-szuz-parmezanos-burgonyapurevel-es-vajas-zoldborsoval

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?