FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Krémes, borsos és sajtos – nagyjából ez a 3 fő jellemzője a Cacio e Pepé-nek. A sós parmezán és a frissen őrölt feketebors kombinációja a pirult tetejű, ropogós burgonyával új dimenzióba repíti a csőben sült, rakott burgonyát. Ha egyszer kipróbáljátok, többé nem is akarjátok máshogyan készíteni! Szuper köretnek, de egytálételként is megállja helyét. A Cacio e Pepe az olaszok egyik legautentikusabb tésztaszósza, semmi flanc, egyszerű és nagyszerű. Ha épp nincsen otthon burgonyátok, próbáljátok ki helyette tésztával összesütni. A legkirályabb tévénézős kaja lesz belőle, de akár gyertyafényes vacsoraasztalnál is villanthatunk vele.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/cacio-e-pepe-burgonya-gratin
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty