Hűtős pizzatészta recept:
-3,5 dl langyos víz
-1 tasak porélesztő
-1 kk cukor
-2 ek olívaolaj
-500 g liszt (finom és rétes keveréke)
-2 csapott kk só
A hozzávalókból lágy tésztát dagasztunk, majd pedig a hűtőbe rakjuk egy nagyobb, lefedhető tálba. Másnap már használható is, de legjjobb 3-5 naposan. Kellemes íze és extra jó állag lesz a hűtős pihentetésnek.
Gyors, főzött paradicsomszósz a pizzához:
-1 üveg sűrített paradicsom
-1 konzerv darabolt paradicsom
-1 csapott kk só
-1 kk cukor
-1 kk oregánó
-1 kk bazsalikom
-1/2 kk fokhagymagranulátum
-1/2 kk majoranna
-1/2 kk chili
Ebből nagyon alacsony lángon 10-15 perc alatt egy sűrűbb szószt főzünk, ami nem fogja eláztatni a tésztánkat. Amúgy kedvetek szerint lehet tuningolni, nálam is már vagy 5 féle szószt láthattatok a csatornán, most épp ehhet volt kedvem.
—
Technika a videóimban:
Kamera: Panasonic Lumix G7 + iPhone xs
Objektívek: 12-60mm és egy 25mm + 30mm F2.3 macro
Mikrofon: Rode VideoMic Me átalakítóval és egy BOYA BY-M1
Állvány: Manfrotto Pixi mini állvány és egy Hama Star 5 állvány
Zene: http://www.epidemicsound.com/
BLOG: https://tunderkert.blog/
INSTAGRAM: https://instagram.com/ritusracz
FACEBOOK: https://goo.gl/w8datb