Fermentált spárga recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Ha szeretnétek kicsit kitolni a spárgaszezont, és később is élvezni a legszuperebb tavaszi zöldség ízét, akkor ez a ti receptetek. A fermentálás az egyik legősibb tartósítási technika, ráadásul gyakorlatilag semmi nem kell hozzá: zöldség, só, víz, esetleg citrom, és tényleg ennyi. Legalább egy-két hetet kell erjeszteni, de utána, ha mindent jól csináltunk, akár hónapokat is eláll a hűtőben, így egész nyáron élvezhetjük a spárgát savanyúságként. Most még kapni a boltokban, ráadásul dübörög a befőzésszezon, így üveget is bármerre kapni – szóval hajrá, itt a legjobb alkalom lacto-fermentált spárgát készíteni.

Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/fermentalt-sparga

#spárga #befőzés #savanyúság

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?