FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Ha szeretnétek kicsit kitolni a spárgaszezont, és később is élvezni a legszuperebb tavaszi zöldség ízét, akkor ez a ti receptetek. A fermentálás az egyik legősibb tartósítási technika, ráadásul gyakorlatilag semmi nem kell hozzá: zöldség, só, víz, esetleg citrom, és tényleg ennyi. Legalább egy-két hetet kell erjeszteni, de utána, ha mindent jól csináltunk, akár hónapokat is eláll a hűtőben, így egész nyáron élvezhetjük a spárgát savanyúságként. Most még kapni a boltokban, ráadásul dübörög a befőzésszezon, így üveget is bármerre kapni – szóval hajrá, itt a legjobb alkalom lacto-fermentált spárgát készíteni.
Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/fermentalt-sparga
#spárga #befőzés #savanyúság
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Molly and Ryan, college students from two different worlds, fell in love their freshman year…
#budapest #hungarytour #walkingtour #hungary #magyar Budapest 2024: Somehow I lost an hour or so of…
Tervezzetek előre! Dobjátok össze a saját novemberi programjaitokat egy naptárban és töltsétek meg a napokat…
Romantic Short film Bangla Short film Bangla New natok romantic love story boudi song Boudi…