Recept

Fermentált spárga recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Ha szeretnétek kicsit kitolni a spárgaszezont, és később is élvezni a legszuperebb tavaszi zöldség ízét, akkor ez a ti receptetek. A fermentálás az egyik legősibb tartósítási technika, ráadásul gyakorlatilag semmi nem kell hozzá: zöldség, só, víz, esetleg citrom, és tényleg ennyi. Legalább egy-két hetet kell erjeszteni, de utána, ha mindent jól csináltunk, akár hónapokat is eláll a hűtőben, így egész nyáron élvezhetjük a spárgát savanyúságként. Most még kapni a boltokban, ráadásul dübörög a befőzésszezon, így üveget is bármerre kapni – szóval hajrá, itt a legjobb alkalom lacto-fermentált spárgát készíteni.

Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/fermentalt-sparga

#spárga #befőzés #savanyúság

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

teljes filmek magyarul

Recent Posts

Bori barátnőm – Bori és a bébiszitter

Milyen kislány Bori? Legszívesebben piros-fehér csíkos pólót visel, szőke hajába piros szalagot köt. Szereti az…

45 perc ago

Former Cigna VP: Health insurance industry has erect barriers making it more difficult to seek care

Wendell Potter, Center for Health and Democracy president and former Cigna vice president, joins 'Squawk…

6 óra ago

Accused killer of US insurance CEO leaves courthouse, supporters rally in his defense | AFP

Luigi Mangione —the man accused of gunning down UnitedHealthcare CEO Brian Thompson— leaves the court…

6 óra ago