Garlic bread, a fokhagymás-fűszervajas bagett recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

A garlic bread, vagyis a fokhagymával és vajjal vastagon megkent, ropogósra pirított kenyér egy igazi párperces közönségkedvenc. Persze boltban is megvehetjük, de otthon is potom negyed óra alatt elkészíthetjük, és milliószor finomabb lesz. Flancosan mondhatnánk rá, hogy tapas, de az az igazság, hogy mi nem tudunk pár szeletnél megállni. Mi most jóféle, kovászos bagettet választottunk, amit a legcsodásabb fűszervajjal borítottunk be. A jó adag fokhagyma mellett friss petrezselymet, parmezánt és egy pinduri citromhéjat tettünk még bele, hogy aztán pár perc sütőben való vendégeskedés után az utolsó morzsáig bepusztítsuk.

Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/garlic-bread-a-fokhagymas-fuszervajas-bagett

#garlicbread #pirítós #tapas

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?