Ebben a videóban az győri Arrabona-féle gombás melegszendvics elkészítését mutatjuk be, az interneten található cikkekben megjelent recept alapján.
A szendvics kitalálója, Pető István Venesz József-díjas mesterszakács.
Ha szeretnél értesítést kapni az új videó receptjeinkről, iratkozz fel csatornánkra: https://www.youtube.com/user/segitunkfozni?sub_confirmation=1
/>
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/segitunkfozni
Követhetsz minket Instagramon is: https://www.instagram.com/segitunkfozni
További receptek, videó receptek: https://segitunkfozni.hu – @SegitunkFozni.hu
Hozzávalók 10 adaghoz:
• 30 dkg csiperkegomba
• 15 dkg vöröshagyma
• 5 dkg vaj vagy margarin
• 0,5 dl olaj
• 3 dl tej
• 3 dl alaplé vagy 20g ételízesítő + 3dl víz
• 7 dkg liszt
• 5 g só
• 5 g őrölt bors
• 5 g csípős paprika
• 1 cs. petrezselyem
Hozzávalók az elkészítéshez:
• 10 szelet kenyér
• 40 dkg trappista sajt