Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket.
A zöldhagymát gorombára, az olajbogyókat apróra összevágjuk.
A sonkát 4 szeletre vágjuk, és bekenjük a méz és mustár keverékével.
A tésztát lobogó sós vízben megfőzzük, amikor kész, leszűrjük, de nem mossuk le. Míg a tészta készül, kevés olajon megsütjük a sonkák mindkét oldalát. Kiszedjük a serpenyőből, rátesszük a hagymát, és megfuttatjuk. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, citromlevet, petrezselymet és az összevágott olajbogyókat. Pici vizet öntünk rá a tészta főzőlevéből, és összefőzzük.
A kifőtt leszűrt tésztát összekeverjük a tökmagolajjal, a pirított zúzott tökmaggal és sóval. Tányérra tesszük, mellé a sült sonkát és az olívás mártást.
Fast Track Trading Credit Cards Approved & Payout News! Join Now: https://shop.fasttracktrading.net/ref/scrembo Credit Card 10%…
Thanks to inflation, credit card points now buy less than they used to. So the…
Are you applying for a Chase credit card? WATCH THIS first to learn the application…
Real estate agents are adding a contingency, allowing buyers to cancel their contract if they're…
Hurricane Helene highlights large gap in Florida's flood insurance Subscribe to WESH on YouTube now…
What I've been talking about on my channel for the last couple of years has…