FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Ez a fasírt derült égből érkezett hozzánk, a húsgolyók világnapja után. Mindegy, hogy pogácsa, golyó vagy vagdalt formájában, hogy olajban, zsírban vagy sütőben sütjük, a fasírozott minden hétvégén elfér az étkezőasztalon. Nemcsak napjainkban ilyen népszerű étel, történelme már hosszú-hosszú évszázadokra visszavezethető. Ebből adódik, hogy minden nemzetnek megvan a sajátos összetételű és stílusú verziója, a köztük lévő különbségeket azonban csak akkor fedezhetjük fel, ha megkóstoljuk az összeset. Szóval fasírtra fel, kezdhetjük is ezzel a magyaros változattal!
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/harapnivalo-fasirt
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Thomas and Friends the Tank Engine Characters in Real Life Thomas & Friends (originally known…
Bricksburg hősei epikus akciódús kalandban térnek vissza, hogy megmentség hőn szeretett városukat! Öt év telt…
0:00 Budapest Hungary #tacotuesday 1:06 ABC groceries 2:06 ARRIBA TAQUERIA Arriba Taqueria is Fresh Mexican…
Hírekért, érdekességekért látogassátok meg weboldalunkat: https://mentrum.hu/ és lájkoljatok facebook-on: http://facebook.com/mentrum.hu
Next I’m making an instrumental of the ad
see the link on my profile or IG to get cheap car insurance in UK…