FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Ez a fasírt derült égből érkezett hozzánk, a húsgolyók világnapja után. Mindegy, hogy pogácsa, golyó vagy vagdalt formájában, hogy olajban, zsírban vagy sütőben sütjük, a fasírozott minden hétvégén elfér az étkezőasztalon. Nemcsak napjainkban ilyen népszerű étel, történelme már hosszú-hosszú évszázadokra visszavezethető. Ebből adódik, hogy minden nemzetnek megvan a sajátos összetételű és stílusú verziója, a köztük lévő különbségeket azonban csak akkor fedezhetjük fel, ha megkóstoljuk az összeset. Szóval fasírtra fel, kezdhetjük is ezzel a magyaros változattal!
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/harapnivalo-fasirt
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Szülei halála után egy Mia nevű 17 éves lány megtalálja a Centopia legendájáról szóló könyvet.…
Élvezd Bing-epizódok: A fa, Béka, A pillangó, Papírsárkány, A jégkrém, Nem a tiéd, Hová tűnt…
Simone & George are reacting to Oceans Thirteen for the first time! Canadians React! For…
Watch our podcast: @CrackerMilkPodcast Support us on Patreon: https://www.patreon.com/crackermilk Follow us on socials: https://linktr.ee/crackermilk Buy…
I made a course using a lot of Plarail Thomas series! ! Thomas, Percy, James,…