Az én tiramisumban a nyers tojásoshoz képest van egy 10 perces többlet munka, amikor a tojássárgákat gőz felett keményre verjük a cukorral, így egy sokkal habosabb és szebben szeletelhető, krémes sütit kapunk. A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇
📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.
Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/
◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽
Iratkozz fel a csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6
Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.
Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/
Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/
💡 Tipp:
▶ RECEPT
https://annuskam.hu/hazi-tiramisu/
#annuskám #recept #tiramisu