Kapros-joghurtos svéd húsgolyók recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

A svéd húsgolyókat valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, ám annál kevesebben állunk csak neki házilag is elkészíteni őket. Pedig igazán nem nehéz mutatvány, csak jó minőségű darált hús, egy tojás, és némi zsemlemorzsa kell hozzá. Na meg persze a fűszerek, hiszen attól lesz igazán különleges: fokhagyma, fehér bors, szerecsendió, szegfűbors – egyiket sem kihagyni! Mi most egy kis kaporral is megbolondítottuk a húsgolyókat, sőt, a szószba is raktunk. Hagyományos barnamártás helyett ugyanis egy könnyedebb, joghurtos változatot készítettünk a gombócok mellé, és mondanunk sem kell, nagyon jól passzolt hozzá.

Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/kapros-joghurtos-sved-husgolyok

#húsgolyó #svédhúsgolyó #kapormártás

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?