FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A cukkini egy nagyon sokoldalúan felhasználható zöldség, készíthetjük töltve, rántva, rakottasba! Mivel teljesen semleges ízű, így bátran fűszerezhetjük fokhagymával és zöldfűszerekkel, például kaporral, tárkonnyal, kakukkfűvel. Főzelékként sűrítsük könnyed tejfölös habarással, amitől sokkal krémesebb lesz az állaga. Ez a recept most gluténmentesen készült, de tejmentesen is el lehet készíteni, növényi alapú tejtermék-helyettesítővel, úgy is nagyon finom. Ha hiányoljátok a tökfőzeléket, mivel nincs szezonja, ezt a cukkinis változatot érdemes helyette kipróbálni.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/kapros-tejfolos-cukkinifozelek
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
ZDNet's Larry Dignan caught up with Coursera Chief Enterprise Officer Leah Belsky to discuss how…
As teachers worldwide hastily cobble together resources and navigate an endless array of online teaching…
Increased access to free, high-quality, online education will usher in an era of unparalleled social…
Our graduates from the MSc in Clinical Education discuss their experience of studying online. To…
On Startup Central today, catch up on the funding of online school education amidst the…