Kaszás leves gazdagon recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Valójában talán senki sem tudja, mi kerül az autentikus kaszás levesbe, ahány recept, annyi verzió létezik. Gyakran visszatérő alapanyag bennük a savanyú káposzta, a burgonya és a tarhonya, és maradék húsokkal is szokták dúsítani. Húsvétkor vagy után különösen praktikus elkészíteni, mert nem csak a főtt sonkából mehet bele, de a sonka főzőlevét is érdemes felhasználni hozzá.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/kaszas-leves-gazdagon

#kaszásleves #húsvét #aratóleves

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?