FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Valójában talán senki sem tudja, mi kerül az autentikus kaszás levesbe, ahány recept, annyi verzió létezik. Gyakran visszatérő alapanyag bennük a savanyú káposzta, a burgonya és a tarhonya, és maradék húsokkal is szokták dúsítani. Húsvétkor vagy után különösen praktikus elkészíteni, mert nem csak a főtt sonkából mehet bele, de a sonka főzőlevét is érdemes felhasználni hozzá.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/kaszas-leves-gazdagon
#kaszásleves #húsvét #aratóleves
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Tészta: 200 gramm liszt 120 gramm vaj 30 gram porcukor 1 tojás Hab: 3 tojásfehérje…
We prepare Orange Jam Marmalade in the peaceful landscapes of our village, blending fresh oranges,…
A legrosszabb házasságokban is akadhatnak hullámvölgyek. Előfordulhat az is, hogy férj és feleség el akarja…
And why so many of them are shot in Vancouver. This video is presented by…
***Peppa Malac - Csuklás Iratkozz fel itt ►http://bit.ly/2HsTGg9 Köszöntünk a hivatalos Peppa malac-csatornán, Peppa YouTube-os…