Ebben a videóban a kínai pirított tészta elkészítését mutatjuk be.
Ha szeretnél értesítést kapni az új videó receptjeinkről, iratkozz fel csatornánkra: https://www.youtube.com/user/segitunkfozni?sub_confirmation=1
/>
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/segitunkfozni
Követhetsz minket Instagramon is: https://www.instagram.com/segitunkfozni
További receptek, videó receptek: https://segitunkfozni.hu – @SegitunkFozni.hu
Hozzávalók:
• 40 dkg kacsamell
• 25 dkg kínai tészta
• 2 db sárgarépa
• 2 fej vöröshagyma
• 60 dkg fejes káposzta
• kis darab gyömbér (1 ek)
• 3-4 gerezd fokhagyma
• 1 tk só
• 1-2 ek barnacukor
• kb fél dl szójaszósz
• olaj
Elkészítés:
1. Felszeleteljük a vöröshagymákat, majd a káposztát is, ezután a sárgarépákat julienne-re vágjuk.
2. A kacsamellet vékony csíkokra szeljük.
3. Kevés olajat öntünk a forró wokba, és a kacsamellet hirtelen átsütjük, mikor már szép barna, kivesszük egy tányérra.
4. Az olajat pótoljuk, és a hagymát megpirítjuk rajta, majd kiszedjük.
5. Ugyanígy lepirítjuk a sárgarépát, amit utána szintén kiveszünk a wokból.
6. A káposztát is lelepirítjuk, vigyázzunk, hogy ne puhuljon túl. Közben vizet forralunk a tésztának, és kifőzzük.
7. Miután kiszedtük a káposztát, egy kevés olajat öntünk az edénybe, ezen gyorsan átforgatjuk a zúzott fokhagymát és a gyömbért.
8. Visszatesszük rá a húst, ízesítjük szójaszósszal, kevés barnacukorral, pár csipet sóval, és átforgatjuk.
9. Hozzáadjuk az előzőleg lepirított hagymát, sárgarépát és megkeverjük.
10. Hozzáöntjük a káposztát, majd a leszűrt tésztát és jól beleforgatjuk. Ízlés szerint pirított szezámmaggal tálaljuk.
Kisme hai Kitana dam | hollywood movie || #shorts #youtubeshorts #hollywood
Here's what you should consider before applying for an airline cobranded credit card
(KUTV) Utah classrooms saw a big push this year to increase online learning and…
Buy Character Formation in Online Education direct from Zondervan: http://bit.ly/1BKxkvs Character Formation in Online Education…