Laskaleves recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

A laskaleves hagyományosan alföldi jellegű, sőt, eredetileg ceglédi, viszont, ahány ház annyi szokás. A juhászok legfőbb eledele volt régen, mert gyorsan elkészíthető, laktató, és nem igényel sok hozzávalót, alapanyagok pedig nem romlandók, így magukkal tudták vinni a hosszú utakra. A lényege, hogy a laskatésztát, más néven csuszatésztát, előbb megpirítjuk zsiradékon, és csak után kerül bele a többi hozzávaló. A leves húst alapból nem tartalmaz, de mi csempésztünk bele egy kis szalonnát és kolbászt, hogy gazdagabb legyen.

Recept: https://www.nosalty.hu/recept/laska-leves

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?