Hozzávalók (16 – 18 db):
– 65 g tojásfehérje (kb. 2db M-es)
– 70 g kristálycukor
– 85 g porcukor
– 95 g mandulaliszt
– csipet só
– ételfesték (gél vagy por alapú)
Sütés: alsó + felső 145 fokon 15 – 17 perc
Sütőpapír (HEWA barna szilikonos)
Friss eperdzsem:
– 200 g fagyasztott vagy friss eper
– 50 g kristálycukor
– 5 g zselatin por
A videóban a ganache készítéséhez 140 g fehér csokit és 50 ml tejszínt használtam.:-)
Ahogy ígértem, csokoládé ganache arányok:
Fehér csoki ganache:
– 100 g fehércsoki
– 35 ml tejszín (35 % – os kellene)
Tejcsoki ganache:
– 100 g tejcsoki
– 50 ml tejszín (35 % – os kellene)
Étcsoki ganache:
– 100 étcsoki
– 75 ml tejszín (35 % – os kellene)
Ha tetszett a videó és a recept , ne felejts el egy Like-ot nyomni, megosztani és feliratkozni! Köszi TT😉
Ha értesítést szeretnél kapni a csatornától az új videókról, koppints a harangikonra!