Magyaros, parasztos házi füstölt szalámi és kolbász receptje Balatoni József szalámi mestertől.
A receptünk 10 kg nyers húsra értendő, kisebb mennyiségnél értelemszerűen arányosan kell osztani a hozzávalók, fűszerek mennyiségét.
7 kg sertéshús mellé 3 kg bőr nélküli (has és toka) vagy ipari szalonnát adunk.
További hozzávalók az ízesítéshez:
25 dkg konyhasó,
2 dkg őrölt bors,
2,5 dkg fokhagyma,
2 dkg őrölt szegfűbors,
3,5 dkg őrölt kömény,
10 dkg őrölt csemege paprika és
10 dkg őrölt csípős paprika.
A kolbász vagy szalámi csípősségét a paprika fajták arányait variálva, ízlés szerint határozzuk meg.
http://www.balatonihus.hu
http://www.torzsasztal.com/kolbasz-szalami/kolbasz-szalami.html
Thomas and Friends the Tank Engine Characters in Real Life Thomas & Friends (originally known…
Bricksburg hősei epikus akciódús kalandban térnek vissza, hogy megmentség hőn szeretett városukat! Öt év telt…
0:00 Budapest Hungary #tacotuesday 1:06 ABC groceries 2:06 ARRIBA TAQUERIA Arriba Taqueria is Fresh Mexican…
Hírekért, érdekességekért látogassátok meg weboldalunkat: https://mentrum.hu/ és lájkoljatok facebook-on: http://facebook.com/mentrum.hu
Next I’m making an instrumental of the ad
see the link on my profile or IG to get cheap car insurance in UK…