FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A nyár nagy slágere a SALÁTA, idén nagy kedvencük pedig ezen belül is a tabbouleh, ami egy halom friss fűszernövénnyel, lédús paradicsommal, uborkával, kukoricával, olívabogyóval, extra szűz olívaolajjal és citrommal készül. Ráadásként megspékeljük egy jó adag félzsíros, lágy krémfehérsajttal is, ami még gazdagabbá teszi. A tabbouleh egy klasszikus közel-keleti étel, és hagyományosan kuszkuszból készítik, ezt azonban a gluténérzékenyek lecserélhetik quinoára vagy akár kölesre is. Mivel igen tartalmas, akár vegetáriánus főételként is kínálhatjuk, bár látványos és tökéletes kísérője a grillezett halaknak és húsoknak, sőt akár az indiai curryknek is.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/nyari-tabbouleh-lagy-kremfeher-sajttal
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Here's what you should consider before applying for an airline cobranded credit card
(KUTV) Utah classrooms saw a big push this year to increase online learning and…
Buy Character Formation in Online Education direct from Zondervan: http://bit.ly/1BKxkvs Character Formation in Online Education…
The COVID-19 pandemic brought extraordinary change to educators and learners. The ubiquity of virtual learning…