FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A hagyományos parmezános csirke bepanírozva és olajban vagy sütőben sütve készül. Az aranybarna, ropogós panír miatt is annyira közkedvelt és ellenállhatatlan, viszont mi most mutatunk nektek egy ugyanolyan finom, ám sokkal egyszerűbben elkészíthető alternatívát. Gazdag marinaraszósszal (vagy sima fűszeres paradicsomszósszal), bőséges mozzarellával és parmezánnal készül, ráadásul egy serpenyőben történik az egész művelet! Nálunk mind egy szálig elfogyott, és Ti sem fogtok tudni neki ellenállni. Irány főzni!
Recept: https://www.nosalty.hu/preview/recipes/ot-hozzavalos-parmezanos-csirkemell
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty