Paszternákkrémes pirítós, sült hagymával recept | Nosalty

FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas

Az őszi-téli zöldségkínálatból az egyik kedvencünk a paszternák. Ezúttal egy gazdag ízű szendvicskrémet készítettünk belőle. Zamatos és aromás paszternák mellett került még bele egy kis római kömény és friss rozsmaring, csak hogy fokozzuk az ízeket. Friss magos pirítósra kentük, gazdagon megszórtuk salátával, csírával, és a végén megkoronáztuk sült hagymakarikákkal és pirított tökmaggal. Hát nem hangzik istenien? Érdemes kipróbálni, mi imádtuk!

Recept itt: https://www.nosalty.hu/recept/paszternakkremes-piritos-sult-hagymaval

Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty

Vélemény, hozzászólás?