Egy jó fehér kenyeret öregtésztával készíteni egyáltalán nem bonyolult, viszont időigényes. Na nem egy nagy kaland, de 20 percenként hajtogatni, meg nyugtatni a családtagokat, hogy még ennyi, meg annyi idő, mire meg lehet vágni, kicsit körülményes. A pontos recept és készítése a leírásban, lentebb. ⬇
📽️ A videóhoz felirat is elérhető, csak kapcsold be fent.
Nézz még több receptet képekkel a weboldalamon itt: http://annuskam.hu/
◽ ◽ ◽ Még több tartalomért ◽ ◽ ◽
Iratkozz fel a gasztroblogger csatornámra itt: http://bit.do/e8KD6
Ha megnyomod a 🔔 csengőt, kapsz értesítést az új videóról.
Kövess Facebookon is itt: https://www.facebook.com/wannuskam/
Kövess Instagramon is itt: https://www.instagram.com/wannuskam/
💡 Tipp:
Nem kovászos, mert azt feltételezem, hogy nem sok helyen van otthon kovász, akinél meg van, annak nem kell videó egy sima fehér kenyérhez, de terveim szerint szépen lassan eljutunk majd a kovászos videókhoz is, ha lesz rá igény. Addig pedig haladunk az elő- vagy öregtésztás vonalon.
▶ RECEPT
https://annuskam.hu/pihe-puha-feher-kenyer/
#kenyér #recept #annuskám