FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Zöldségből lekvárt? Bizony! Bár a rebarbarára hivatalosan zöldségként tekintünk, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel süteményekbe, édességekbe, levesekbe. Mivel szezonja ellenére sem futhatunk bele gyakran a boltokban, érdemes a piacon keresni. Amint rátaláltunk, vigyük haza, és főzzük be gyorsan, hogy sokáig élvezhessük aromáit. A lekvárhoz adott fűszerek elsőre bátor választásnak tűnnek, de higgyétek el, tökéletesen kiegészítik a rebarbara fanyar, és a lekvár édes ízvilágát.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/rebarbara-lekvar
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Blaze en AJ maken een speciale 3D-printer om de hongerige alligators heerlijke toetjes te kunnen…
Ebben a gyerekeknek szóló Mancs őrjárat rajzfilmválogatásban a Por-szurdok Expressz vonat kalauz nélkül utazik a…
Protect your family's future today with term insurance: https://bit.ly/4dI4iGf In this Policy Bazaar Term Insurance…
Niva Bupa Health Insurance's ₹2,200 crore IPO opened for subscription on Nov 7. Yash Jain…
💵 Start eliminating debt for free with EveryDollar - https://ter.li/3w6nto 📈 Are you on track…
💵 Start eliminating debt for free with EveryDollar - https://ter.li/3w6nto 📈 Are you on track…