FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Zöldségből lekvárt? Bizony! Bár a rebarbarára hivatalosan zöldségként tekintünk, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel süteményekbe, édességekbe, levesekbe. Mivel szezonja ellenére sem futhatunk bele gyakran a boltokban, érdemes a piacon keresni. Amint rátaláltunk, vigyük haza, és főzzük be gyorsan, hogy sokáig élvezhessük aromáit. A lekvárhoz adott fűszerek elsőre bátor választásnak tűnnek, de higgyétek el, tökéletesen kiegészítik a rebarbara fanyar, és a lekvár édes ízvilágát.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/rebarbara-lekvar
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
1. rész: https://www.youtube.com/watch?v=uZDFKoBeE-Q
***Peppa Malac - zínház Iratkozz fel itt ►http://bit.ly/2HsTGg9 Köszöntünk a hivatalos Peppa malac-csatornán, Peppa YouTube-os…
🎮 POCOYO PARTY (PLAYSTATION) ➜➜ https://store.playstation.com/en-hu/product/EP8904-CUSA23679_00-2719744929230419 ❤️ IRATKOZZ FEL! https://www.youtube.com/channel/UCLEyI3nyZky2eypbFXd_MuQ?sub_confirmation=1 🎨 VILÁGSZÍNEZŐ https://www.youtube.com/watch?v=d5TntQ8lLZY…
A new study from Canada’s independent cinema owners say their industry is in a crisis.…
Ebben a kufli összefűzésben ezeket az epizódokat nézheted meg: 00:00:09 Az igazi fák sosem horkolnak…