FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A pirított rizsben az a csodálatos, hogy szinte bármilyen zöldséggel, hússal, hallal, tenger gyümölcseivel gazdagíthatjuk. Tökéletes választás ez a fajta étel, ha épp a hűtőben lévő maradékokat szeretnénk felhasználni. A legjobb állaghoz előző napi rizst érdemes használni, frissből könnyen összetapadhat, és le is éghet. Illatosabb basmati- vagy jázmin rizst ajánlunk hozzá, illetve a jó minőségű szójaszósz is elengedhetetlen része.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/ropogos-zoldseges-piritott-rizs
A videót a Kikkoman támogatta!
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty