FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Az egyik legelegánsabb ünnepi fogás a Wellington-bélszín, azonban elkészíteni nemcsak drága mulatság, de igen időigényes is. Kicsit csavarva a klasszikuson, ezúttal szűzpecsenyéből álmodtuk újra Wellington kedvencét, méghozzá kisebb adagokban elkészítve. Az ízélmény ugyanaz maradt így is, viszont sokkal könnyebb előpirítani és becsomagolni a húst, mintha egyben sütnénk, ráadásul azon sem kell aggódni, hogy egyenletesen átsül-e. Bármilyen ünnepi asztal dísze lesz így újragondolva is, próbáljátok ki!
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/sertesszuz-falatok-wellington-philips-airfryer
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty