Sült bárányt ritkán esznek hazánkban, lehet, hogy a borsos ára miatt, vagy egy rossz emlék miatt, mikor nem jól lefaggyúzott bárányt ettek, Ez utóbbival én is így voltam, tanulság, le kell faggyúzni a bárányt, hogy finom legyen az íze. Különböző bárány részeket sütök, bárányszűz, bárányborda és báránycomb is kerül terítékre. Rozmaringos burgonyával és vargányás rizottóval tálalom a sült bárányt. Igazi fejedelmi lakoma, bátorítalak, hogy próbáld ki!
Sült bárány recept:
1 kg szűz és borda
1 kg comb
sütéshez való olívaolaj
vad fűszerkeverék
só
4-5 szál rozmaring
Rozmaringos krumpli:
1 kg krumpli
sütéshez való olívaolaj
só
4 szál rozmaring
Vargányás rizottó
1 l víz
1 leveskocka
250 g rizottó rizs
300 g vargánya
1 kisebb hagyma
50 g vaj
só
0,5 dl száraz fehér bor
fehérbors
60 g parmezán
1 csokor petrezselyem
elérhetőségek:
egeszsegesebbreceptek@gmail.com
https://www.instagram.com/egeszsegesebb_receptek/
Romantic Short film Bangla Short film Bangla New natok romantic love story boudi song Boudi…
In this video we'll look at the best credit cards and debit cards for travel.…
Learn more on the Chase Ink Unlimited: https://www.referyourchasecard.com/21q/UJJOBUC4W3 Click "show more" for ad disclosure 🏠…
🛠️ 📈 𝐑𝐚𝐢𝐬𝐞 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐂𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭 𝐒𝐜𝐨𝐫𝐞 𝐅𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐕𝐄 𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓 𝐒𝐎𝐋𝐔𝐓𝐈𝐎𝐍: https://bit.ly/CcS11NR 💳 𝐁𝐮𝐢𝐥𝐝 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬…