FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A karfiol az a titkos kedvenc zöldségünk, amitől gyerekként ódzkodtunk, de ma már minden formában odavagyunk érte. Mivel most szezonja is van, igazán érdemes gyakrabban is venni. Ezúttal krémes levest készítettünk belőle, méghozzá főzés nélkül, liszt- és egyéb sűrítőanyagmentesen. A karfiolt és a hagymákat paprikás olajjal forgattuk össze, majd sütőben megpirítottuk – ha épp van lehetőségetek grillezni, nyílt lángra is dobhatjátok. A feltétet kicsit mexikóira hangoltuk, és színes kaliforniai paprikákból készítettünk rá gyors salsát.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/sultkarfiol-kremleves-paprikasalsaval
#grillszezon #karfiol #kremleves
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty