FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A tavasz beköszöntével újjáéled a természet, ilyenkor a legegyszerűbb hozzájutni a friss, zsenge zöldségekhez. A póréhagyma, az újhagyma, a zöldborsó és a medvehagyma az évszak sztárjai, ezért nehéz lenne őket nélkülözni ebben az időszakban. Közösen tökéletes kiegészítői egy rizottónak, de elfér mellettük a zöldbab, vagy akár a spárga is. Bár a rizottó odafigyelést igényel, mégis felgyorsíthatjuk az elkészítését, ha a Vegetát hívjuk segítségül. Az ételízesítőből alaplevet főzve könnyedén belecsempészhetjük a fogásba ezt az ismerős, megszokott, hagyományos ízvilágot.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/tavaszi-zoldseges-rizotto
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty