Recept

Több mint 100 éves recept a Sótartóból: pergelt káposzta karmenádlival

http://www.torzsasztal.com
Kádár Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Roosevelt téri Halászcsárdában a több mint száz éves Magyar Nemzeti Szakácskönyvből készítenek el egy újabb receptet, mégpedig a pergelt káposztát karmenádlival, vagyis sertéskarajt, párolt savanyú káposztával, kolbásszal és szalonnával.

teljes filmek magyarul

Recent Posts

Actor Ranveer Singh launches online education app Eduauraa

Actor Ranveer Singh launches online education app Eduauraa Eduauraa, a premium digital learning app, aims…

4 óra ago

Discover Your Unique Path to Online Education 🌟

Uncover the pitfalls of blindly following others' paths and learn how to find your own…

4 óra ago

HUGE Amex Bonuses, NEW Paypal 5% Debit Card and Bilt Rent Day Bonuses

Get a 3% deposit bonus and lock in yields long term: ➡️ https://www.silomarkets.com/ben Click "show…

7 óra ago