FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
Dacota szakácsunk karácsonyi receptje: „A töltött káposzta receptjét szerintem felesleges leírni. Ahány ház, ahány ember, annyi szokás, annyi recept. Most nem csak arról van szó, hogy kolozsvári vagy szabolcsi – az, hogy ki mennyi rizst, fokhagymát, sót, borsot tesz bele, az teljesen fakultatív, arról nem beszélve, hogy milyen különbségek tudnak lenni hús és hús, káposzta és káposzta között. A receptet nem azért küldöm be, mert szentírás lenne (bár szerintem így a legjobb a töltött káposzta), hanem hogy pár trükköt megosszak. A töltött káposzta készítés nem bonyolult, csak kicsit időigényes, és rejt magában némi buktatót, amiket a szűz káposztakészítő esetleg nem is sejt, de ha egyszer elrontja, elmegy a kedve, és esetleg örökre feladja.
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/toltott-kaposzta-karacsonyra
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty