FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A főzelékek igazi jolly jokerek konyhánkban: amíg tart a tél, azért készítjük őket, mert tartalmasak, egyszerűek és átmelegítenek, a jó idő beköszöntével pedig azért, hogy a legzsengébb zöldségekből is elkészítsük. Így van ez a zöldborsóval is, amit frissen, a héjából kifejtve ugyanolyan szívesen készítünk el, mint a fagyasztóból előkapva.
Most teljesen tejmentes verziót mutatunk nektek, sok-sok gyömbérrel és hagymával, így a téli náthaszezonban különösen jól jöhet egy tál ebből a csodából. Ráadásul a színe is gyönyörű zöld, mivel a zöldség egy részét leturmixoljuk egy adag petrezselyemmel. Jöjjön hát a magyar konyha Hulkja, amit nem lehet nem szeretni!
Recept: https://www.nosalty.hu/recept/vegan-zoldborsofozelek
#borsófőzelék #vegánfőzelék #nosaltyvegán
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty