FELIRATKOZÁS: http://bit.ly/NoSalty-feliratkozas
A marhaszegy nálunk kevésbé elterjedt marhahúsféle, aminek fő oka, hogy nálunk „mást vágnak” a marhából, mint például az USA-ban, ahol a szegy a déli államok kedvenc húsa. Ez a marhaszegy recept azonban most nem az amerikai BBQ-jegyében készült, hanem zsidó módra, hiszen a szegy a zsidó konyhában is nagyon kedvelt alapanyag. Ahhoz, hogy a kész sült egyszerre legyen omlós és szaftos, fontos, hogy 1-2 éjszakára bepácoljuk, és hogy alacsonyabb hőfokon, jó hosszan süssük. Hagyományosan darabolt zöldségekkel sütik együtt, amiből akár egy elképesztő ízes szószt is turmixolhatunk a kész szegyszeletek mellé – így tettünk most mi is.
Recept:
https://www.nosalty.hu/recept/zsido-marhaszegy
#marhaszegy #hanuka #brisket
Nosalty Magazin – http://nosalty.hu
Facebook – https://www.facebook.com/NoSalty
Instagram – https://www.instagram.com/nosalty
Twitter – https://twitter.com/NoSalty
Pinterest – https://hu.pinterest.com/nosalty
Wendell Potter, Center for Health and Democracy president and former Cigna vice president, joins 'Squawk…
Luigi Mangione —the man accused of gunning down UnitedHealthcare CEO Brian Thompson— leaves the court…
This video will guide you through the process of buying bike insurance online. Learn how…